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Empleo de Cocinero A
Hilton Hoteles en San Pablo Villa de Mitla - OA

Descripción del puesto de trabajo

Cocinero A

Job Description

A Cook is responsible for preparing and presenting high quality dishes to deliver an excellent Guest and Member experience while consistently contributing to departmental targets.

What will it be like to work for a Hilton Worldwide Brand?

Our Team Members are the Heart of Hilton. As extraordinary hospitality professionals, we work together to make Hilton a great place to work and to build rewarding careers for ourselves and our colleagues.

Hilton Worldwide is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For nearly a century, Hilton Worldwide has offered business and leisure travelers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton Worldwide is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its 13 global brands, which include Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. The company also manages the world-class guest reward program Hilton HHonors®.

At Hilton, our vision to fill the earth with the light and warmth of hospitality unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all! Come be a part of our team!

Job Requirements

What will I be doing?

As a Cook, you are responsible for preparing and presenting high quality dishes to deliver an excellent Guest and Member experience. A Cook will also be required to prepare all mis-en-place and contribute to departmental targets. Specifically, you will be responsible for performing the following tasks to the highest standards:
* Prepare and present high quality dishes within company guidelines
* Keep all working areas clean and tidy and ensure no cross contamination
* Prepare all mis-en-place for all relevant menus
* Assist other departments wherever necessary and maintain good working relationships
* Report maintenance, hygiene and hazard issues
* Comply with hotel security, fire regulations and all health and safety and food safety legislation
* Awareness of departmental targets and strive to achieve them as part of the team
* Be environmentally aware

What are we looking for?

A Cook serving Hilton Worldwide brands is always working on behalf of our Guests and working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviours, skills, and values that follow:
* NVQ Level 1
* Positive attitude
* Good communication skills
* Ability to work under pressure
* Ability to work on own or in teams

It would be advantageous in this position for you to demonstrate the following capabilities and distinctions:
* NVQ Level 2
* Previous kitchen experience in similar role
* Basic food hygiene

Descubre más

Evaluaciones de Hilton Hoteles


Satisfacción general de los empleados

4.00
  • Remuneración y prestaciones
    3.00
  • Oportunidad de carrera
    4.00
  • Cultura de la empresa
    3.50
  • Calidad de vida
    3.00

Recomiendan la empresa a un amigo



  • Hace cerca de 1 año

    Hotel

    Manager

    Ciudad de México, DF


    Pros: Buen crecimiento y prestaciones a nivel gerencial, es muy bonito trabajar en un hotel de esta categoría, te dan uniformes, lavandería y comedor

    Contras: Falta de capacitación, algunos directores son muy cerrados con las personas jóvenes y no están siempre abiertos a nuevas propuestas, hay gente muy mayor

    Consejos para los directivos: Ejecutar planes de carrera y capacitación

    Recomendá la empresa: Si

  • Hace cerca de 1 año

    Superación

    Supervisor

    Ciudad de México, DF


    Pros: Se preocupa por sus empleado. La empresa tiene una vision y valores en los que se les da impprtancia a los colaboradores reconociendo su esfuerzo y responsabilidad. Nos brindan las herramientas para ser mejores en nuestra área.

    Contras: Le dan mas valor a un titulo que al talento y competencias que se posean. Aunque una persona se destaque y haga su trabajo de una forma correcta e inclusive sobrepase las expectativas, los jefes ascienden a las personas con las que se llevan mejor.

    Consejos para los directivos: Creo que el hecho de valorar las capacidades y habilidades de cada miembro es fundameltal para que se sientan apoyados ya que se sentiran mas motivados y por ende desempeñeran mejor su labor lo que repercutira directamente en la operación ya que tendrán a un visionario altamente capacitado y no solo a alguien que realiza su trabajo por obligación. Tienen que darle la oportunidad a los diamantes en bruto que tienen y no solo a los que vienen de una universidad de renombre... Es mas que cierto que el hecho de que la escuela sea la mejor no garantiza que el estudiante tambien lo sea.

    Recomendá la empresa: Si